previous arrow
next arrow
Slider

Onze koffie, thee & gebak

divider-services1200

Geniet the Italian way met een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato in het zonnetje op ons terras! Onze koffie van de Napolitaanse koffiebrander Kimbo is kort, pittig en zachtzoet. Een theeliefhebber? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom bij ons langs voor een heerlijk kopje thee in diverse smaken.

 

Voor bij de koffie of thee kunt u een keuze maken uit verschillende soorten gebak welke staan uitgestald in onze gebaksvitrine. Ook een ijsbonbon vormt een heerlijke combinatie met onze Italiaanse espressospecialiteiten.

Koffie
thee_v
Red Velvet cake
Latte macchiato

Onze koffie & thee

divider-services1200

Het geheim van onze espressospecialiteiten is de pure liefde voor koffie. Onze bonen worden gebrand door de Napolitaanse koffiebrander Caffè Kimbo. De basis van al onze koffie’s is een echte Napolitaan, een stevige espresso met een kort, pittig en zachtzoet karakter.

 

Onze cappuccino’s  en latte macchiato’s worden geschonken met een stevige romige schuimlaag waar je de koffie goed doorheen proeft. Probeer ook eens één van onze meer exotische koffie’s, zoals de “Caramel Dolce & Cream,  de “White Chocolate & Cream of de “Caffe Marx O’ Larry’s”.

 

Geen koffieliefhebber of gewoon liever een kop verse, hete thee? Ook dan zit je bij ons goed! Onze theebox bevat diverse smaken, dus er is voor ieder wat wils!

 

Eenmaal geproefd wilt u nooit meer anders! Onze koffie is ook als TO-GO verkrijgbaar!

Onze koffie
koffiebonen1
Cappuccino
Cappuccino

Ons gebak

divider-services1200

Er is altijd wel een reden om taart te eten, maar bij de koffie of thee is het natuurlijk extra lekker! Bij ons kun je kiezen uit een wisselend assortiment overheerlijk en vers gebak. Op dit moment hebben wij in de vitrine: carrot cake , New York cheesecake, red-velvet cake en strawberry cheesecake. Loopt het water je al in de mond? Kom dan snel bij ons langs om te zien wat we voor je hebben staan!

 

Wist je trouwens dat je bij ons ook een hele taart kunt bestellen voor een verjaardag of ander feestje? Kom langs of bel of mail ons eens voor de mogelijkheden en prijzen!

dav
dav
p.-176_De100Gerechten...RedVelvetCake-01-∏Saskia-Lelieveld-e1545391649257
dav

Copyright 2019