previous arrow
next arrow
Slider

Geschenken

divider-services1200

Ben je op zoek naar een smaakvol cadeau voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

In onze winkel vind je een wisselend assortiment aan chocoladeproducten, verschillende soorten amandelen en overheerlijke, zachtromige fudge.

 

Als geschenkverpakking ideaal te combineren met een ijscadeaubon.

Geschenken
Geschenken
Nougat

Cadeaubonnen

divider-services1200

Weet je soms ook niet wat je cadeau moet geven op een verjaardag of bij een andere feestelijke gelegenheid…?

 

Marx O’Larry’s heeft cadeaubonnen van € 3,00, € 5,00, €7,50 en € 10,00 euro. Gecombineerde bedragen zijn natuurlijk ook mogelijk. Zo weet je zeker dat je altijd een gepast cadeau hebt die je aan iemand kunt geven wanneer de gelegenheid daar is.

 

Cadeaubonnen kunnen alleen ingewisseld worden in de vestigingen waar ze gekocht zijn, de naam van de betreffende vestiging staat op de cadeaubonnen vermeld.

 

De cadeaubonnen kunnen ook prima gecombineerd worden met één van onze cadeauverpakkingen, informeer naar de mogelijkheden in onze winkel.

Cadeaubonnen
Cadeauverpakkingen

Lekkernijen

divider-services1200

Lekker voor bij de koffie, om uit te delen of helemaal voor jezelf. We hebben een uitgebreid assortiment aan lekkernijen waar je moeilijk vanaf kunt blijven. Een greep uit ons assortiment: kaneel-sneeuw en cacaoamandelen, koffieboontjes van chocolade en  heerlijk zachte en romige fudge. Onze lekkernijen zijn ook terug te vinden in onze diverse geschenkverpakkingen.

 

Kom bij ons langs en laat je verleiden!

Fudge
Fudge
Amandelen in chocolade

Copyright 2019